Qui som

Benvinguts a Punt de Flor!

Soc Laia Garroset, des de petita sempre m’ha agradat experimentar, fer coses manuals i crear, sobre tot a partir d’elements naturals per les que sempre he tingut una especial predilecció.

A l’escola, després de passar-ho força malament, un professor va detectar que el meu camí era l’Art Floral. Em va dir que les meves composicions cridaven l’atenció i estaven ben fetes, i em va empenyer a començar a estudiar, treballar i a voltar el món amb els millors professionals avançant en aquest camp.

Tot i que porto molts anys treballant les flors, els colors, les textures i les formes, encara ara em crea una satisfacció gegant, sobre tot quan soc capaç de trasmetre allò que el client espera. 

A Punt de Flor m’acompanya gairebé sempre la Lídia, la meva mare, que sempre m’ha ajudat a millorar, sobre tot al principi. Ella també es va posar a estudiar Art Floral, i així entre les dues,  fem front al dia a dia de la floristeria que tenim a Palamós i tirem endavant tots els projectes que ens van venint, casaments, iots, festes, espais, aparadors, rams…i el que vulgueu!

0
Anys d'experiència