“Nuvia bohemia”

08/06/2022 0 By puntdeflor

Ram bohemi per a núvia bohemia:

Fa uns dies, varen venir  un matrimoni francès dient que la seva filla, unes setmanes mes tard , es casa a la costa brava , ens  pregunten que si li podem fer el ram de núvia….

-Amb molt de gust!!

La veritat es que interpretar el que vol el client sempre m’ha semblat d’allò més divertit i més encara si es tracta de rams de núvia.

De seguida em poso a fer feina , trucar proveïdors, pagesos i productors per encarregar les flors, per la data corresponent, i es que necesitavem poca quantitat i molta varietat de flors i verd ….

_Una mica de tot  vaja ….de tot tampoc, de fet volem flor de camp, de marge , de jardi……de tots colors vius…..

Arriba el dia , no estic del tot tranquila , aquests que semblen “facils de fer” (com diuen alguns que no han fet mai un ram de núvia ¬¬ ) son els que poden costar mes…. ja que aconsseguir l’efecte desitjat de “silvestre casolà” però ben fet i bonic no sempre es facil. Però aquest cop , al contrari al que jo pensava , sintonitzo deseguida amb les flors , els diverssos  materials i els desitjos de la núvia , poc a poc va agafant forma , i bona forma ! a la primera com aquell que no vol la cosa les flors una a una troben el seu  lloc i tenen el seu espai , la seva profunditat,  com si duna bona cançò es tractés…..

 

-Ja casi ho tinc!…  falten els acabats, pero el primer intent es fallit…

-Buuuuf no m’agrada, es massa encarquerat , a de  ser més informal  i a més em fa perdre la forma….. 🙁

Penso una estona i crec que la segona idea pot ser la bona, i si , la segona es la bona!!:el ram no perd la forma, el lligat es discret com la núvia volia i ens permet posar-lo en aigua aixi que ja esta. JA TENIM EL RAM DE NÚVIA FET!!!  😀

Aquest es el resultat:

Ara tant sols  queden les flors  per a les solapes  i els cavells  que han d’anar a conjunt… però això us ho explicaré un altre dia  ;P

 

Apa ,desitjo que us agradi hi el gaudiu tant com nosaltres.