Decoració floral casament amb tonalitats blaves.

Decoració floral casament amb tonalitats blaves.

09/08/2018 0 By puntdeflor

Estàs pensant en celebrar el teu casament i vols que fins l’últim detall, aquest sigui especial? Et compartim un dels nostres últims treballs en els quals el blau és el color dominant per la simbologia que tenia aquest en la parella. T’expliquem més a continuació:

Detall Ram Punt de Flor

Els protagonistes de la nostra història son una parella que es va casar a Mallorca, i com a gent mediterrànea, les tonalitats marineres (turqueses, blaus, blau marí, blanc…) els identificaven.

El que va fer aquest casament únic, però, va ser la elecció de la núvia que es va decantar cap a flors preservades (que no son efímeres) com a símbol del que aquesta parella entenia de l’amor i de les relacions.

Joies Ram i Tocat Punt de Flor

Els complements, braçalet i tocat, estan fets dels mateixos materials que el ram, assegurant així un record per tota la vida i creant una armonia per un dia inolvidable. Totes les convidades a la cerimònia tenien també el seu propi braçalet per acompanyar a la núvia.

 

Casament amb tons blaus

Les flors escollides varen ser una combinació de flors silvestres seques i hortènsies preservades, un tractament que es realitza a les flors i que fa que aquestes, ben conservades, mantinguin el seu bon estat durant molts anys.

Agraïm a la Nuria i l’Álvaro que ens hagin enviat fotos del seu dia especial i desitgem que el vostre amor perduri per sempre.